pondelok 3. mája 2010

Čím obdarovať manželku :-)

Pred časom som dostala darček z Fínska. Žiadna vintage, či shabby chic rozkoš sa nekonala. Môj výsostne praktický manžel mi doniesol sadu troch nožov.

Aby som mu však nekrivdila, nože majú naozaj krásny dizajn, do ruky padnú akoby ich mala odjakživa uchopené a vďaka kvalitnej nerezovej oceli je ich čepeľ čertovsky ostrá.

Nože Chef Set pochádzajú od dánskeho renomovaného výrobcu SCANPAN a napriek tomu, že nie sú práve „vintage“, spôsobujú mi potešenie vždy, keď s nimi pracujem.

5 komentárov:

  1. Neobvyklá forma darčeka žene od muža, manžel bude asi skôr praktický ako romantický typ, či? Ja by som to ocenila rovnako ako ty, nie vždy len kvetina alebo sviečka, prípadne nejaká vintage krabička vie potešiť. A čo je najdôležitejšie - pracuješ s nimi denne, takže denne mu patria Tvoje myšlienky:)
    Krásny deň želám.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno, áno, muži dokážu niekedy tak vhodne odhadnúť darček:)
    Podstatné je, že padne ako uliaty:) G.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. @: Janka: hehehe, napadlo mi, ako stojím v kuchyni, v ruke ten najväčší nožisko a v myšlienkách som pri manžíkovi. Priam vražedná kombinácia :))

    @: Gabka poznám jedného, ktorý raz na Vianoce daroval žene pod stromček plastový lavór. Že pre maminku! Sááákriš vhodný adept na ugrilovanie zaživa :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naprosto skvělý dárek, mnohem lepší než nějaké serepetičky, které vyjdou z módy. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. @: skvelý darček s prívlastkom: "darovanému koňovi na zuby nepozeraj" :))) Vďaka Janka, a to tykanie mi vyhovuje :) Eva

    OdpovedaťOdstrániť